La Spring SuperBlog 2016 este SuperAglomerat

V-am spus în urmă cu vreo patru zile că îmi mai încerc o dată norocul la SuperBlog, ediția de primăvară și că m-am înscris. De când am completat formularul și am scris articolul anunțător am urmărit și ceea ce se întâmplă pe grupul de Facebook dedicat acestei competiții. Și activitatea care se înregistrează acolo pare mult mai mare decât cea din toamna trecută, chiar dacă atunci au fost mai mulți participanți. Aici „abia” s-au strâns puțin peste 50 de participanți și am avut bucuria să văd că, printre numele pe care le-am întâlnit la SuperBlog 2015, și-au făcut apariția și oameni noi. Mulți oameni noi cu care abia aștept să mă „bat”.

Nu știu dacă și la alte ediții ale Spring SuperBlog au fost tot atât de puțini concurenți (prima probă vine pe 1 martie, dar vă puteți înscrie pe întreaga durată a concursului), dar eu văd și în acest lucru o parte bună, cel puțin pentru mine 😀 : dacă la ediția din toamnă au fost sute de articole mai bune decât ale mele, în această primăvară vor fi doar zeci! :))

Dar până la urmă tot juriul decide, așa că să ne aliniem tastaturile și să vedem ce va ieși și de data aceasta! Pe tastaturi, pregătiți F5-ul (laitmotivul fiecărei ediții de SuperBlog), start!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.