Mai folosește cineva platforme de afiliere?

Nu-mi vine să cred cât de încet sunt uneori! Scriu despre subiecte despre care alții au scris de mult sau care nu mai sunt de actualitate. Azi vreau să scriu puțin despre programele de afiliere. Pentru mine nu sunt ceva nou, însă probabil nici pentru voi. Este vorba de acele site-uri care, accesate printr-un anumit link de pe blogul tău (sau al meu), îți (îmi) aduc o parte procentuală din prețul fiecărui produs cumpărat de altcineva prin acel link. Am mai încercat să fac asta cândva, însă fără succes, căci traficul de pe blogul meu era incredibil de mic. Dar nici acum nu stau mai bine, deși blogul acesta se află în cea mai bună perioadă din toți cei 6 ani de existență. Iar pentru că am inclus din nou, recent, link-uri afiliate pe blog (aici și aici),  m-am gândit să fac și o listă cu cele mai mari comisioane oferite de advertiseri (ocazie cu care mai pun câteva link-uri 🙂  ).

Una dintre platformele de afiliere pe care le cunosc eu este Profitshare. Am selectat de acolo și am împărțit pe două categorii următoarele site-uri:

1. De fashion:
DepoCHIC.ro și
ppt.ro,
amândouă având comisioane de până la 15%.

2. De IT:
QuickMobile cu un incredibil comision maxim posibil de 20% și
– (după cum probabil vă așteptați) eMAG.ro cu comisioane de până la 10%.

Cealaltă platformă pe care o cunosc este 2parale, la care, din păcate, am observat comisioane foarte mici și prea puține campanii active.

Nu știu care dintre acestea două este mai performantă și nu am mai citit nimic pe această temă în ultima vreme. Dacă am ceva noroc 😀 vă povestesc eu peste câteva luni; dacă am ghinion îmi povestiți voi, dacă sunteți dintre cei care folosesc această metodă de monetizare și aveți și succes.

Toate acestea fiind spuse, vă urez randament maxim la comisionare!

2 thoughts on “Mai folosește cineva platforme de afiliere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *