Merită să cumpăr o mașină de spălat semi-automată?

Probabil te-ai aștepta ca un astfel de titlu să conducă spre un review; dar asta ar fi însemnat că l-am scris pe blogul greșit. Însă eu chiar am nevoie să aflu răspunsul la această întrebare: merită să cumpăr o mașină de spălat semi-automată?

Au trecut deja 2 săptămâni de când m-am mutat singur într-o garsonieră dintr-un capăt de București și, pe măsură ce mă obișnuiesc cu lucrurile pe aici, râmâne constant un lucru care îmi dă de furcă. Am acoperit priza din baie care stătea mereu nefolosită și îmi dădea emoții, am mai luat un prelungitor pe lângă cel pe care îl aveam pentru că dintre celelalte 5 prize din restul casei doar 2-3 sunt puse în locuri utile/normale, însă problema spălării hainelor este doar pe jumătate rezolvată.

Din fericire, există mașină de spălat aici. Din păcate, nu este în garsonieră și nu o folosesc doar eu, ci aceasta servește și apartamentele de la etajul următor. Asta să zicem că nu ar fi o problemă, însă devine atunci când mașina este folosită mai tot timpul, chiar și în weekend. Practic, deși nu e imposibil, e foarte greu să o prind liberă.

Explicând cuiva situația asta, mi-a spus că există niște „mini-mașini de spălat” (așa s-a exprimat) de care eu nu știam nimic, dar la o minimă documentare am aflat că se numesc mașini de spălat semi-automate. La prima vedere par utile, însă aș vrea să aflu de la cine are sau a vrut să-și cumpere dacă merită făcută o astfel de cheltuială. Ca valoare absolută, prețul nu pare mare, eu de exemplu mă uitam la acest Albatros. Am înțeles ce face un astfel de aparat, i-am citit caracteristicile, dar aș vrea să aflu și alte păreri (în afară de review-urile de pe eMag), ca să știu în ce mă bag.

Cine aruncă niște lumină peste necunoașterea mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *