Nu prea îmi ies calculele

În seara trecută, după ce am scris asta, mi-am făcut eu planul ca astăzi să rup tastatura în două, să recuperez din timpul pierdut.

Astăzi, în drum spre casă, după ce mi-am dus surioara la școală și am băut o cafea, iar am zis că am să scriu atât de mult că o să îmi sară tastele de pe laptop și că se va toci monitorul de atâtea priviri câte se vor plimba pe el. Ba chiar îmi alesesem câteva subiecte de dezbătut pentru fiecare blog.

Ei, și ce credeți că am făcut? Exact, am stat! Am mai ascultat o melodie (de fapt, destul de multe), am mai văzut un filmuleț și iată că așa au trecut mai bine de două ore și eu nu mă prezentasem cu niciun articol pe blog. Ar fi fost timp câștigat dacă l-aș fi petrecut pentru documentare, însă eu l-am irosit „dinstrându-mă”. Iar asta e cu atât mai rău cu cât eu sunt cel mai productiv când e devreme, urmând ca după ora 16-17 să mă plictisesc îngrozitor.

Totuși, s-ar putea ca astăzi să nu fie chiar o zi pierdută (la fel cum încerc să am grijă de acest lucru în fiecare zi), căci se anunță chestii interesante pentru mai târziu. Nu vă spun acum, dar vă dau un indiciu: acesta nu este singurul blog pe care scriu! 😉

Spor la dezlegat mistere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.