Pauză de gândire

Titlul e așa, mai mult sau mai puțin în directă legătură cu ce am să scriu. Am mai avut pauze, mai lungi sau mai scurte, voite sau nevoite. Ba chiar, la un moment dat am crezut că nu am să mai postez deloc. Acum nu e cazul.

De fapt, problema e că după doar 26 de zile consecutive cu articole am rămas fără inspirație. Nici măcar metoda asta nu a funcționat. Și asta se întâmplă tocmai când am dat din nou de (mai) greu și îmi promiteam să nu las acest impediment să îmi stea în cale.

Privind partea mai blândă a lucrurilor, mi-am găsit timp de citit. O fac seara, atunci când sunt foarte obosit, astfel mintea mea se cufundă mai ușor în poveste. De altfel, mâine sau poimâine urmează să descriu cel mai recent titlu (plus conținutul :)) ) citit. Dacă totul va merge conform planului…

În altă ordine de idei, pauza nu e tocmai pauză și, paradoxal, mă simt obosit de lipsa de activitate pe care o am. Nu veni cu sugestii, totuși! Mă redresez eu cumva…

P.S.: Am rămas fără computer, așa că te rog să folosești linkurile mele de afiliat la cumpărături! Le găsești mai ușor pe blogul meu IT (e pe undeva în coloana din dreapta) și dacă tot ești acolo, poate vei găsi interesante și informațiile pe care încerc să le public cât mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *