PC-ul joacă teatru

FSPlogo MarketOnline
Magazinul MarketOnline.ro și sursele FSP s-au invitat la teatru și ne-au făcut pe noi, participanții la SuperBlog, scenariști. Ei vor să vadă ce vorbesc între ele piesele unui computer, așa că am să povestesc aici o astfel de discuție exact cum am auzit-o, direct de la sursa (Fortron).
„…un led verde s-a aprins și deodată a fost lumină. Un zumzet, mai întâi timid, apoi tot mai puternic se auzea între pereții metalici. Câțiva prieteni foarte buni care împărțeau aceeași locuință tocmai se treziseră și începură să comunice unul cu altul.
– Neața, CiPU! Cum ai dormit?
– Foartea bine, cATIa, mulțumesc de întrebare! Dar tu, Arnold?
– RAMzenegger e la datorie, ca de obicei! spuse zâmbind un tip cam slăbănog, dar cu memorie foarte bună.
– Mai așteptăm pe cineva sau ne apucă de treabă?
– Dacă te referi la Sur(â)sa, este deja aici! Știi că nu am putea începe fără ea! spuse Hașdede rotindu-se de bucurie. Cum te simți dragă?
Sur(â)sa răspunse:
– Nu prea bine, de fapt! Tușesc și mă simt foarte obosită. Sper că astăzi nu jucăm niciun joc.
Ceilalți oftară la unison.
– Dar noi ne jucăm în fiecare zi! Nu putem să ne jucăm fără tine!
– Nu am chef de nimic!
– Prieteni, cred că e grav, nu doar o simplă răceală! spuse vrăjitorul din LANul de internet. E prima dată când Sur(â)sa nu are chef de ceva!
– Ai vreun tratament pentru ea?
– Nu. Însă am o rezolvare pentru această problemă! Trebuie doar să anunțăm pe cineva și să nu o lăsăm pe ea să afle…
Probabil discuția ar mai fi continuat, însă brusc se făcu întuneric. Nici zumzetul nu se mai auzea, Hașdede nu se mai învărtea și totul era paralizat. Situația asta se prelungi pentru un timp nedefinit.
(Dacă ești mai slab de inimă poți sări peste următoarele trei rânduri)
Un perete se dădu într-o parte și înăuntru intră o rază de lumină naturală. Bătrâna Sur(â)sa fu deconectată de la aparate, scoasă afară pe o folie cu bule și plasată într-un sicriu de carton.
În locul ei se instală Fortron, care ajunse aici printr-o ofertă de componente. Imediat ce a fost conectat a aprins lumina și a făcut cunoștință cu ceilalți prieteni. Apoi au început să se joace.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *