Prin viata mea online trec si chestionare auto

Cand ai foarte mult timp liber te plictisesti. Si cum internetul este la indemana tuturor, el este primul care ne sare in ajutor in astfel de momente. Hai sa iti spun la ce poti folosi aceasta unealta!
Zilnic se incarca o multitudine de clipuri video pe site-uri ca youtube, iar acestea pot fi din domenii care te intereseaza. Multe dintre ele sunt videoclipuri muzicale, asa ca te poti relaxa in fata computerului ascultand artistii pe care ii indragesti.
Au aparut deja si foarte multe site-uri de stiri. In orice moment poti intra pe unul din ele si afla pe cine a mai saltat DNA.
Mai este o categorie speciala de site-uri pentru cei ca mine, care viseaza ca in viitor sa priveasca viata prin parbrizul unei masini, dar nu din exterior (cum ziceau candva Parazitii), dar si pentru cei care au deja masina si fac scoala de soferi: chestionare examen auto pe internet . Insa aveti grija! Daca in trecut o treime din inscrisi lua sala , acum o fi mai simplu sau mai greu? Va las pe voi sa gasiti raspunsul.
Daca va plac glumele, exista numeroase site-uri care va ofera ras la distanta de un click. Un exemplu este noul meu blog, Stupid luck, pe care lumea a inceput deja sa il rasfoiasca. Il gasiti in blogroll.
Pentru cei pasionati de literatura sunt disponibile la orice click bloguri precum cel pe care va aflati, care ofera prin poezia sau proza lor un dus de sentimente pentru cei care le cauta.
Iar daca nici asa nu-ti trece timpul mai usor, fa-ti propriul blog! Scrie despre ce te pasioneaza si priveste cum oamenii care te viziteaza incep sa te cunoasca. Nu exista limite un ceea ce priveste blogurile. Poti scrie despre oricare din lucrurile amintite de mine mai sus sau despre ceva despre care nu s-a scris inca. Daca ai spirit de antreprenor, asta poate fi afacerea ta. Dar nu uita, orice blog are nevoie de audienta! Ca oamenii sa te citeasca trebuie mai intai sa afle ca existi. Ca exemplu, la acest blog te poti abona la articole (le primesti pe email si nu te costa nimic), poti da like paginii de facebook si poti distribui ceea ce scriu pe retelele de socializare pe care le folosesti.
Spor la spart plictiseala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.