Profilul alegătorului de ieri

De obicei nu tratez subiecte politice, în primul rând pentru că nu intră în competența mea și, în al doilea rând, pentru că nici nu prea mă interesează. Excepția de astăzi este datorată unei reclame mai vechi pe care am văzut-o într-un magazin, de dimineață, când am ieșit să iau țigări și cafea. Reclama este la Carbocit, însă cred că redă perfect ceea ce am menționat în titlu. Mai jos ai clipul cu pricina, iar, sub el, comentariul meu:

De fapt, nu prea am ce să comentez, potrivirea este extraordinară! Însă aș putea să adaug ceva: fiind vintage, acest model nu deține servodirecție, de aceea este foarte greu (dacă nu chiar imposibil) să îi schimbi direcția care i-a fost imprimată de mai multe decenii încoace; dar are radio, mai tot timpul pornit, care reia la nesfârșit aceleași programe din aceleași decenii pomenite anterior; iar în ceea ce privește starea tehnică, probabil ar pica și cea mai simplă inspecție, însă îl vezi în continuare pe șosele, încurcând traficul.

Așa „modele”, așa „drumuri”! Lasă, poate prindem și noi vreo amnistie, ceva!

În încheiere, vă las cu o discuție pe care am prins-o din mers, în timp ce savuram nelipsita cafea de dimineață (imaginea este captată chiar de mine).

amnistia2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.