Revoluție în trafic

Am aflat pe surse care vor fi următoarele schimbări majore care vor avea loc cu scopul de a fluidiza și mai mult traficul din București, după renunțarea atât de așteptată la serviciile de „împărțire” a autoturismelor (așa-zisele ride-sharing). Pentru că această etapă s-a bucurat de un real succes, iată ce va urma:

Administrația locală, mereu atentă la doleanțele cetățenilor, a observat că pe un loc fruntaș în plângerile oamenilor se află serviciile de curierat, așa că a decis să le elimine complet. Astfel vom avea mai puține mașini pe șosele, iar oamenii vor putea livra personal coletele, sporind interacțiunile sociale, lucru bun pentru sănătatea mentală.

De aceeași interdicție se vor bucura și restaurantele și alte companii care oferă livrare la domiciliu.

Ca ultim pas în lupta primăriei cu neajunsurile traiului la oraș, aleșii vor scoate de pe șosele toate mașinile, acestea urmând să fie înlocuite de trăsuri și tramvaie trase de cai, reorganizate sub denumirea de RATBRegia Autonomă de Transport Bălegos. Acest lucru nu numai că va reduce la maximum înghesuiala de pe străzi, însă va elimina complet poluarea chimică, ca și pe cea fonică. În plus, în urma acestor noi tipuri de transport pământul din craterele formate de-a lungul timpului în șosele va fi mereu proaspăt fertilizat, totul în mod natural.

În concluzie, prin interzicerea a tot ceea ce este modern, rapid și sigur, conducerea va realiza mult doritul proiect de întoarcere la începutul secolului al XIX-lea.

trafic

One thought on “Revoluție în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.