Săptămâna cu vești bune

Săptămâna asta nu a început tocmai bine, lucru total așteptat și cu care sunt aparent obișnuit. Am avut parte de multe lucruri de genul ăsta, dar, din fericire, spre final s-a mai echilibrat.

Pe lângă faptul că certurile aproape că au lipsit din ultimele două zile, am avut parte chiar de niște surprize foarte plăcute. Am câștigat niște chestii cu niște articole pe blog, dar despre asta am să scriu atunci când le voi primi. Au fost și câteva gafe cu aceste ocazii, dar voi scrie la momentul potrivit și despre acestea. Deocamdată mai aștept niște rezultate și confirmări ale unor lucruri, dar, per total, cred că voi ieși pe plus în această lună, mai ales că spre final voi aniversa 23 de ani de viață.

Iar ca săptămâna să se încheie cât mai frumos, aproape de perfecțiune aș putea spune, cursa de ciclism Paris-Roubaix este transmisă integral de Eurosport, ceea ce înseamnă că voi petrece aproape 7 ore în fața televizorului. De fapt în laterala televizorului 😀 , căci ziua nu s-a terminat încă și voi mai avea de lucru, atât la blog, cât și în alte aspecte. Dar, desigur, la un moment dat va avea loc o pauză de cafea.

E pentru prima dată când simt foarte puternic că am luat decizia corectă de a merge pe drumul internetului și voi munci în continuare ca aceste mari bucurii pe care le am acum, pe viitor, să fie doar mărunțișuri! 😀

0 thoughts on “Săptămâna cu vești bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.