Scrie(ri) cu suflet!

Într-o oarecare antiteză cu ce scriam recent, m-am gândit să povestesc și despre articolele în care la manșa ființei mele sufletul îi lua locul creierului. În ultimul (aproape un) an mi s-a întâmplat de mai multe ori ca, în situații obișnuite pentru cei mai mulți dintre noi, eu să simt o foarte mare încărcătură emoțională. De data asta nu am să mai clasez scrierile cronologic, ci în funcție de intensitatea emoțiilor simțite.

O plimbare aparent banală mă facea să caut povești la fiecare pas. Pe unele le-am găsit și le-am folosit ulterior, însă, din nefericire, nu toate popasurile aveau ceva de spus. Dar poate că și asta era o poveste în sine. Una tristă.

Cu altă ocazie am participat la un show aviatic. Cred că e lesne de înțeles că nu avioane am văzut eu pe cer. Nu. Însă am văzut foarte multe tipuri de emoții. Și le-am scris exact așa cum au… zburat.

Cred că cea mai încărcată de trăiri experiență despre care am scris este cea despre călătoriile mele cu RATB. Recitind ce povesteam atunci, până și mie îmi vine greu să cred că e ceva real. Și totuși este. Fiecare cuvânt.

Am vrut neapărat să(-mi) reamintesc de aceste articole pentru că sunt foarte reprezentative pentru mine. Într-un fel mi-ar plăcea să pot scrie mai des așa, doar că, la fel ca istorisirile scrise „la nervi”, nici acestea nu vin la comandă. Dar măcar situațiile despre care am scris azi nu sunt la fel de rare ca celelalte.

2 thoughts on “Scrie(ri) cu suflet!

  1. Duminică, 24 sept, ora 12,30, întâlnire bloggeri, cititori şi alţi fani, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului (Bucureşti). Dacă te trage ața, vino că merită. Mai cunosti lume. Trei dintre bloggerii care te „citesc” au confirmat. Berea oricum ţi-o cumperi singur, doar scaunul este cu rezervare. Dacă vrei să vii, dă-mi un semn, să ta adaug pe listă. Se vor face poze, filme, fiecare cu ce-l doare. Socializare. Concluziile p-ormă, in scris, pe blog, fară nicio barieră. Bagă!

    1. Nu promit (aproape) niciodată că am să merg undeva sau am să fac ceva pentru că mi s-a întâmplat să apară ceva neprevăzut și să nu mai am cum. Dar am să încerc să ajung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.