Vreau să scriu!

A venit momentul să mai fac un pas (sper eu) în față. Adică, după îndelungi sfătuiri cu familia, am stabilit că e momentul să mă mut cu chirie într-o garsonieră, ca să pot munci în continuare în București. Însă de aici rezultă o altă dilemă: proiectul ăsta frumos în care m-am înscris cu ceva timp în urmă (de Școala FAN zic) încă nu s-a încheiat și pare că va mai dura o vreme până să încep munca propriu-zisă, iar cu câștigurile de aici abia se acoperă cele de zi cu zi.

M-am gândit serios la ce voi face în continuare, practic am început o nouă serie de Urzeala CV-urilor, în căutare de alt job, fie part-time (ca să merg în paralel și cu ce fac acum), fie full-time (astfel renunțând la Școala FAN). Și lucrurile sunt pe direcția bună, am fost chemat deja la câteva interviuri (probabil chiar în timp ce citești articolul, dacă îl vezi în ziua în care l-am scris).

Aici e partea în care cer (iar) ajutor. Indiferent care dintre variantele de mai sus se vor concretiza, tot va urma o perioadă grea. Dar cred că am găsit o soluție și pentru asta sau, cel puțin, modul în care mi-ar plăcea să se rezolve lucrurile. Ce vreau să fac? Să scriu, că la asta simt că mă pricep eu cel mai bine. Ce ați putea face voi? Dacă aveți nevoie sau știți pe cineva care are nevoie de diverse texte, fie ele articole, texte publicitare, descrieri de produse sau traduceri (în/din engleză), contactați-mă pe e-mail tstefanbogdan@gmail.com sau direct pe Facebook Messenger. În perioada imediat următoare am foarte mult timp la dispoziție în care să mă ocup doar de asta.

Le mulțumesc celor care m-au ajutat până acum și, între timp, fac plinul cu răbdare pentru ce va urma. Să pornim!

 

One thought on “Vreau să scriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.