Dacă nu merge cu scrisul, încerc altfel

#lp-newlogo

Trebuie să recunosc că am fost dezamăgit că nu am primit niciun răspuns la ce întrebam aici, însă s-ar putea să mai am o idee (sau chiar două). În urmă cu ceva timp am făcut două logo-uri (cel de sus și cel de la final) și abia așteptam să le folosesc mai mult decât pe blog sau pe Facebook.

Iar acum acum a venit timpul. Într-un moment de liniște (glumesc, n-am fost binecuvântat cu așa ceva) mi-a apărut în minte, mare ca pe ecranele de lângă magazinul Unirea: „Personalizează niște obiecte!” Dar ce obiecte să fie?

Pentru început, m-am gândit la niște căni din care să îți iei zilnic porția de energie de dimineață; poate și niște tricouri. Tot pentru început, pot să le livrez doar personal doritorilor din București. Ți-ar plăcea să ai un astfel de obiect pentru tine sau pentru a îl dărui cuiva drag?

Apreciez dacă îmi răspunzi la întrebarea de mai sus în acest mini-sondaj (nu-ți cer adresă de e-mail și nici numele). Iar orice alt feedback este acceptat și așteptat în comentarii. Mulțumesc pentru atenție!

Nu vreau să schimb lumea, vreau doar s-o povestesc!

# (hashtag-lp)-logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.