Cold Pursuit – Oare ce bocanci poartă Liam Neeson?

cold pursuit

Cold Pursuit sau, cum i se spune în română, „Ucide-i cu sânge rece” este un film care a debutat în România pe 22 februarie a.c., adus de Vertical Entertainment. Acesta îl are în prim plan pe Liam Neeson și cu asta am spus tot despre film.

Glumesc, bineînțeles. Am să mai arunc pe aici vreo 2-3 chestii, ca să nu rămână pagina goală.

Cold Pursuit este un remake după un film Norvegian apărut cu fix 5 ani în urmă, pe numele lui „In Order of Disappearance”. Rezumatul poate fi găsit cu mare ușurință pe internet, așa că aici am să punctez doar câteva secvențe cheie din film.

  1. Protagonistul târăște un om pe jos, apoi se asigură că l-a omorât.
  2. Protagonistul își duce gunoiul la râu.
  3. Zeci de secunde pline de suspans cu scârțâitul unei rampe de încărcare a unui camion.

Dar, după cum spuneam la început, marele avantaj al lui Cold Pursuit este că-l are ca actor principal pe Liam Neeson. Nu degeaba se fac toate memele alea despre el. Dacă trebuie ca cineva să facă ceva muncă de detectiv și nu îi e frică nici să-și murdărească puțin mâinile (și nici de degerături, în cazul de față), atunci Liam Neeson e acela! Și știi de ce? Pe acest actor îl ajută enorm fața, arată foarte mult a „average american” și nu spun deloc asta în bătaie de joc. Desigur, în film îl vei vedea și la costum, dar pur și simplu nu îl prinde formalitatea.

Apoi mai e un lucru extrem de important! Omul conduce un plug de zăpadă; face asta multe ore pe zi, cine știe câte zile consecutive, pe un drum destul de lung. Mai are treabă și prin oraș, se duce și la râu din când în când. Totuși, nu ai să vezi nicio secvență în care se descalță sau se plânge de dureri de talpă, el purtând mereu aceeași pereche de bocanci.

Asta înseamnă un singur lucru (pe lângă mirosul de mortăciune pe care l-a băgat în șosetele alea): are niște bocanci ai dracului de confortabili și rezistenți! Vreau să știu ce marcă sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.