Despre chestii importante

Azi mi-am preparat eu cafeaua și m-am gândit (de fapt încă de ieri) să scriu despre chestii importante. Lucrurile alea pe care nimeni nu le abordează din lipsă de chef sau, mai rău, pentru că nu vede niciun câștig în asta. Alții preferă să scrie despre „NX tehnici de manipulare Social Media” sau heităreală ieftină, luată vrac, pe care să o arunce uniform, fără nicio discriminare, de-a lungul feed-ului de Facebook. Până la urmă, fiecare face ce vrea!

Eu cred totuși că ar fi mult mai împlinitor de sine dacă mai mulți dintre noi ar scrie despre chestiile importante. Alea atât de teribile încât ne e frică să vorbim despre ele cu volumul sufletului dat la maximum; cele pe care ni le repetăm, de multe ori, doar în gând, ziua, de frică se nu ni le fure umbrele. Ar fi un câștig mult mai mare pentru toți, chiar și pentru cei care acum spun că nu le place să citească astfel de lucruri. Pentru că ele, inevitabil și chiar marcant, există!

Pentru mine aceste lucruri sunt: iubirea, sănătatea și banii (în ordinea asta). Orice altceva rezultă din acestea. Nu le am pe toate și e destul de simplu să vezi ce lipsește cu o simplă privire la articolele scrise cu puțin timp în urmă. Însă adevărata problemă este că simt că nu mai am nimic de dat „la schimb” pentru ele. Sunt omul zero, fără haștag, lipsit de importanță. Uneori, așa părem toți, comuni, identici. Toți spunem povești, doar relatările diferă. Diferă ceea ce facem sau nu pentru chestiile importante pe care le avem sau nu.

Ale tale care sunt? Ce ai fi dispus(ă) să dai pentru cele pe care nu le ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.