Gemini: Conspirația – Will Smith vs Will Smith

Gemini

Știi că se mai întâmplă uneori să te întrebi cine ar câștiga lupta dacă s-ar bate 2 personaje. Uneori, aparent întâmplător (pentru noi, privitorii), chiar se întâmplă acest lucru. Dar mai sunt unele cazuri când apar întrebări de genul: care-s mai buni, nemții sau germanii? Sau oare Will Smith poate să-l bată pe Will Smith? În Gemini avem răspunsul la întrebare și probabil nu e cel la care te aștepți…

Să vedem care sunt avantajele lui Will Smith! Acesta are experiența dată de vârstă, este foarte antrenat și nu îi tremură mâna pe trăgaci atunci când trebuie să asasineze o persoană aflată într-un tren în mișcare. Will este întotdeauna pregătit de acțiune, știe câteva șiretlicuri, dar, mai important, are informații prețioase din tabăra celor care vor să-l elimine.

Dar Gemini Smith este tânăr. Are forță și agilitate. Are un îndrumător și o întreagă armată în spate. Știe foarte bine să conducă o motocicletă.

Părțile slabe ale lui Will Smith sunt: faptul că nu se pricepe prea bine la condus motociclete. Vârsta îl face să nu mai fie la fel de acrobat, să nu aibă cea mai mare viteză de reacție și uneori să fie prins. Este alergic la înțepăturile de albine și îi este frică de înec (probabil singurul lucru din film cu care oricine poate empatiza).

Dar și Gemini Smith este alergic la înțepătura de albine și se teme de înec. Acționează la ordin (cel puțin inițial) și nu ghidat de conștiință.

gemini

Acum că am văzut cine sunt principalii adversari din film, să vedem și despre ce este filmul. Mie mi s-a părut fix povestea unui meci de PUBG (Mobile). Ești parașutat pe o stâncă și prima armă pe care o găsești e o pușcă cu lunetă. La fix, că tocmai vezi un adversar trecând pe lângă tine, care nu are cu ce să atace, așa că tragi spre el și speri că-ți iese. Și dacă tot veni scrisul de arme, te provoc să recunoști cât mai multe arme și lunete din film! Dacă ai jucat jocul îți va fi ușor.

gemini

Te deplasezi în alte zone ale hărții în căutare de inamici, pe care îi și găsești. Dai o tură pe acasă, că așa se mișcă zona sigură, apoi ajungi fix în locul în care au campat mai multe echipe inamice. Îi ucizi pe toți și vezi că mai este o persoană în viață. Nu mai ai muniție, așa că hotărăști s-o pândești cu tigaia. Pe care nu o ai. Din fericire, și inamicul tău este în aceeași situație. Vă luați la pumni.

După lupte crâncene în care niciunul nu moare îți dai seama că ai uitat să debifezi butonul de auto-match și celălalt îți este, de fapt, coechipier. Mai mult decât atât, tu ești celălalt; iar meciul este câștigat. Învingător, învingător, la cină-ai pui la rotisor!

pubg chicken dinner

Filmul Gemini este distribuit în România de Ro Image și ne va răspunde din 11 octombrie la întrebarea „poate Will Smith să îl bată pe Will Smith?” Însă nu va putea răspunde la întrebarea „Will Will Smith smith?” Și asta pentru că internetul a făcut-o deja!

will smith meme

Imagini de la: cinemagia.ro, techbeon.com și knowyourmeme.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *