Jurnal de superblogger (4)

Slab, slab! Ai mare grijă, tinere (da, tu, cel care scrii acum)! Credeai că ce a fost mai greu a trecut? Află că abia acum începe! Cu ultima notă pe care ai luat-o la SuperBlog mă faci să mă simt ca la o anumită materie din liceu. E normal, totuși, să mă simt așa. Nu poți fi priceput la orice! Însă tu nu te prea pricepi la nimic. Asta e problema!
Lasă, nu mai fi supărat! Să sperăm amândoi că vei reuși să faci articolul ăla beton pentru proba 8. Mult succes!
– Să sperăm amândoi? Tu ești doar o conștiință, deci eu duc tot greul! Cât despre succes, chiar avem nevoie…

4 thoughts on “Jurnal de superblogger (4)

  1. Hai mai, daca tu crezi ca aceasta competitie iti poate masura calitatea scrierilor, te inseli amarnic. Se noteaza bine acele articole scrise de cei care nu stiu sa scrie, dar stiu sa pupe cururi. Fugi de aici, (din acest concurs) amice.

  2. Ia-o logic. E un concurs de advertoriale. Criteriu nu va fi valoric artistic ci de cat de bine pui produsul repsectiv in evidenta. Este practic o incorsetare, o limitare, o incolonare in randul celor spalati pe creier. Daca eu scriu un articol excelent, doar ca nu le pun in evidenta produsul, e clar ca nu voi fi punctat. Vezi de drumul tau, ai unul, mai bine ai citi in timpul pe care il acorzi scrierii articolelor. Desigur, daca iti doresti sa scrii advertoriale, trebuie sa scazi din calitatea artistica si sa bagi bla-blauri pt. cumparatori.
    P.S. Iti scriu din postura unui fost concurent la aceasta facatura de competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.