La ce seriale mă uit – azi, Locke & Key

Locke & Key

Chiar dacă cel mai des scriu aici despre filme, asta nu înseamnă că nu consum și seriale. În plus, deși la un moment dat începuse să mă enerveze cu reclamele sale, am dat mâna și cu Netflix pentru câteva titluri.

La ce mă uit? SF-uri, în mare parte. De la Doctor Who (BBC; din care nu am ratat niciun episod de la cele lansate în 1963 până în prezent), la Stranger Things (Netflix; de care mulți au auzit) și la The Umbrella Academy (tot Netflix; de care pare să fi auzit mai puțini).

Deși istoria nu mă atrage în mod special, și câteva seriale de pe History m-au acaparat: The Curse of Oak Island (niște oameni care caută o comoară pe o insulă din Noua Scoție, Canada; mai mult despre serialul ăsta poate scriu într-un articol viitor) și Hunting Hitler, plus câteva episoade dintr-un alt serial despre Germania celui de-al doilea război mondial.

Tot de la BBC, nu mi-au scăpat nici emisiunile auto. Urmăream Top Gear de nici nu mai știu cât timp și The Grand Tour (Amazon Prime) de când a apărut.

Și am ajuns la subiectul articolului de azi: Locke & Key, un serial ce a debutat pe Neflix cu câteva zile în urmă. Acțiunea se conturează în jurul unei familii monoparentale care se mută în casa bătrânească a răposatului tată după ce acesta este ucis. Ceea ce dă sens filmului e faptul că locuința este „bântuită”, iar în incinta ei se află mai multe chei care fac lucruri dubioase.

Pentru că abia am văzut primul episod din Locke & Key, nu pot scrie mai mult, dar sunt curios dacă l-a mai început cineva. Vreau să știu ce cred și alte persoane despre acest serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *