Nebun la P8

S-a dus vestea în online despre telefonul confraților chinezi de la Huawei, despre P8 (doar nu credeați că vorbesc de șah)! Până acum au vorbit vreo doi oameni despre el, însă preconizez că peste cel mult încă două zile vor fi scris deja despre asta toți bloggerii foarte cunoscuți.

Compania i-a rugat (a se citi „plătit” (da, știu, sunt invidios 😀 )) să facă trimitere la acest telefon în contextul povestirii despre cum smartphone-ul i-a ajutat să își împlinească visurile. Însă nu doar pe ei i-a ajutat tehnologia! Știu pe cineva (se află în fața voastră chiar acum, prin ceea ce citiți) care nu s-ar afla aici (pe internet) dacă nu ar fi fost smartphone-uri.

După cum am mai spus și cu alte ocazii, acest blog are o vechime de 6 ani, iar în mare parte din aceștia eu am scris de pe smartphone. Nu a fost deloc ușor, dar cum-necum am reușit. Și de aceea știu că voi continua să fac asta mult timp de acum încolo.

Revenind la telefonul celor de la Huawei, pot spune că mi-aș dori să îl testez în perioada asta și, neștiind procedura, le-am trimis pur și simplu un e-mail în care le-am cerut acest lucru. Tot ce mai am de făcut este să aștept răspunsul lor.

Nebun la P8. Șah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.