Nu opriți cadourile!

Este extraordinar tot ceea ce mi se întâmplă începând de la sfârșitul lunii aprilie și atât de puțin plauzibil încât încă mă întreb dacă este ceva real. Desigur că e real și, dacă am avut o aniversare ratată, norocul a început să se revanșeze față de mine de Paște.

În primul (și cel mai important) rând, am avut bucuria de a petrece foarte mult timp cu prietenii, chiar și cu cei cu care nu mă mai întâlnisem de mult. Am pus piciorul pe o minge, alt lucru pe care nu îl mai făcusem de ani întregi și chiar era să îi întrec pe toți la Rummy etalat, însă mi-au lipsit 10 puncte 😀 .

Iar norocul meu nu s-a oprit aici. Am câștigat o etapă dintr-un concurs, am primit un cadou de Paște din partea unui magazin online de accesorii pentru telefoane mobile și urmează să primesc un gadget din partea lui Alex, care a decis să îl răsplătească pe unul dintre cei care comentează pe blogul lui.

Aș vrea să pot păstra o bucățică din perioada asta într-o cutiuță mică, de lemn, și să iau câte o mușcătură din când în când, în special în momentele mai grele. M-am simțit minunat în ultimele zile și aș fi ipocrit dacă aș spune că nu vreau să continue. Deci, nu opriți cadourile! 😀 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *