SEO dai, SEO primești

Nu am fost niciodată prieten cu Google. Însă mi-ar plăcea să stau la o cafea cu el. Nu cu angajații lui. Să ne vizităm din când în când. Eu merg pe la el zilnic și mereu am fost bine primit.

Nu știu ce va spune despre adăpostul meu. Sau despre faptul că îl împart cu milioane de cuvinte foste vagaboande pe care le-am adunat de pe te-miri-unde. Poate că va pleca dezgustat sau poate că va gusta din ele.

De fapt nici nu îmi pasă ce va crede. Niciodată nu mi-a păsat. Nici măcar atunci când vream să îl fac ajutorul meu. Am auzit că și-a făcut ucenicia prin țări străine. E clar, nu știe el cu ce se mănâncă treaba în România!

Aici fiecare zi e o continuă căutare. De sine. De bine. Nu poți cere sfaturi altcuiva dacă nici măcar tu nu știi unde să te găsești. Din această cauză nimeni nu caută nimic în adăpostul meu. Dar găsește.

Ah, mi-am și pierdut ideea! Sigur nu era ceva important! Dacă se răzgândește între timp, eu voi fi tot aici. Nu așteptând. Dacă mă răzgândesc eu, mă duc să o caut pe Google. Sau pe Facebook.

Hei, Google, crește-mi-ai relevanța! (Între timp am primit și un răspuns: )

Hei, Google!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.