Stoarce-mi un zâmbet!

Nici astăzi nu m-ai observat! Știi cine sunt? Sunt unul dintre acei oameni pe lângă care treci zilnic atunci când te grăbești să ajungi la serviciu cu metroul sau autobuzul. Unul dintre acei oameni care se scuză, deși tu ești cel/cea care l-a lovit cu cotul. Unul dintre acei oameni care nu mai au forța să facă ce vor cu timpul lor, așa că îl lasă să treacă de la sine. Unul dintre cei care nu mai au puterea de a zâmbi. Din mulțimea de motive posibile pentru lipsa de energie, unul este cu siguranță consumul scăzut de fructe și legume.

Nu te încrunta la mine! Probabil că și tu ești la fel. Mai puțin de un sfert dintre adulți consumă astfel de alimente zilnic. De ce? Poate din lipsă de timp, poate din alte cauze. Nu am renunțat la zâmbet de bună voie, însă îmi e aproape imposibil să mi-l recapăt fără ajutor. Ce poți face pentru mine? Găsește o cale și stoarce-mi un zâmbet! Să fie 100% natural. Sau măcar prepară-mi un smoothie pe care să-l beau rapid înainte să ies pe ușă. De restul se va ocupa organismul.

zâmbet

Ce poți să faci pentru ceilalți? Încurajează-i! Dar nu oricum. Fotografiază-te zâmbind cu paharul tău de suc natural de fructe și, dacă poți, alături de storcătorul cu care l-ai făcut, fie el Hurom HZ Alpha sau alt model. Urcă poza pe Facebook, ca toți prietenii și apropiații tăi să o vadă, alături de hashtagurile #HuromHZAlpha și #stoarceunzâmbet. Lasă-i un pic de timp magiei ca să se întâmple!

Atunci când te întreabă cineva, spune-i de promoțiile Hurom și oferă-i un fruct sau o legumă pentru a putea începe chiar în acel moment să aibă o viață mai sănătoasă. Iar dacă pe mine mă vezi tot trist înseamnă că e din cauza altor motive. Problema mea nu se repară cu un smoothie. Dar, dacă poți, dacă vrei, stoarce-mi un zâmbet!

Eu nu mai am energie, chiar dacă…

Nu vreau să schimb lumea, vreau doar s-o povestesc pentru SuperBlog și Hurom România.

zâmbet

4 thoughts on “Stoarce-mi un zâmbet!

  1. „Știi cine sunt? Sunt unul dintre acei oameni pe lângă care treci zilnic atunci când te grăbești să ajungi la serviciu cu metroul sau autobuzul. Unul dintre acei oameni care se scuză, deși tu ești cel/cea care l-a lovit cu cotul. Unul dintre acei oameni care nu mai au forța să facă ce vor cu timpul lor, așa că îl lasă să treacă de la sine. Unul dintre cei care nu mai au puterea de a zâmbi.” Esti pensionar cumva ? Pai , doar aia nu mai au energia , vointza si nici putintza sa mai faca ceva , dumneata in schimb…. Pentru un ” blog de nisa ” asa cum ti-ai propus , ai inceput cu brio luna Octombrie . Felicitari si la mai mare ! Dac-o vei tine tot asa , in ritmul acesta al vei depasi pe Chinezu sau pe Ionut Iancu 😉 ca , si ala isi transformase la un moment dat blogul personal , intr-unul de nise ca dumneata .

    1. Cred că ai înțeles un pic greșit ce înseamnă un blog nișat. 🙂 Pe de altă parte, îți mulțumesc pentru încurajări!
      P.S. Sunt mai rău decât pensionar, sunt student. :))

  2. Prin… ’75 cred , mi-am cumparat de la un amic , un tricou { primit de ai lui ” din pachet ” } , pe care scria ” I LIKE TO BE IN AMERICA ” . Mandru nevoie mare , m-am afisat cu el pe ” sase a treia ” in drum spre Cismigiu . Fireste m-a luat Militia instantaneu , iar cand m-au intrebat ce-i cu chestia aia pe mine si mai ales , cu ce ma ocup eu , bucuresteanul prin excelentza , le-am respuns ca si dumneata azi : „- Sunt…student ! ” Am scapat doar c-o palma si-un shut in cur plus , ” invitatia ” sa-mi iau talpasitza urgent de pe-acolo daca nu vreau sa ” discutam altfel ” . Mare lucru sa fi student 😉 … indiferent de timpuri !!! 😎 Asta insemnad de fapt ca…esti mai bazat decat un pensionar caci , pentru studenti , se ocupa babacii de anumite costuri , spre deosebire de pensionarii ai caror babaci , au plecat demult sa-si viziteze … stramosii 😉 ! Pentru ca tot incepe azi Anul Universitar iti urez sa ai parte de un parcurs cat mai usor al acestuia ! Respect …studentule !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.