Ziua carierei la Allianz-Țiriac Călărași

Pentru a cunoaște cât mai multe fațete ale vieții pe care o trăim trebuie să încercăm mereu lucruri noi. Și dacă am învățat vreun lucru despre asta, acela este că niciodată nu știi de unde va apărea o oportunitate. Astfel s-a întâmplat ca, anunțat cu doar o zi înainte, am participat la Ziua carierei de la Allianz-Țiriac Călărași.

Am ajuns acolo aproape întâmplător, însă fără să fiu neinformat (oarecum). Adică habar nu aveam la ce urma să particip, însă domeniul economic (sau financiar, sau cum s-o numi 😀 ) nu îmi este total străin. Sunt vreo două emisiuni la tv pe teme din acest domeniu, iar pe internet poți găsi o mulțime, tot ce trebuie e să cauți. Din păcate sau din fericire (depinde din ce punct de vedere privești) nu au fost atât de multe persoane pe cât s-au anunțat inițial, așa că evenimentul a căpătat un caractez mai informal, ceea ce mie mi-a plăcut. Pe mine nu mă atrage perspectiva unei cariere în domeniul acesta, după cum le-am zis și celor care au organizat acest eveniment, însă vreau să profit de orice ocazie pentru două lucruri: să acumulez cunoștințe și să cunosc oameni. Din cele spuse de unii dintre vorbitori, în acest domeniu poți avea parte de ambele.

Nu o să intru în prea multe detalii despre ce s-a vorbit acolo (chiar dacă nu sunt chestii confidențiale 🙂 ) și nici nu am să vă recomand sau nu să urmați o carieră în domeniu. Am să vă mai spun doar că această muncă pare una foarte interesantă, dar, ca oricare alta, necesită anumite talente, unele native, altele care se învață și, mai ales, pentru a evolua și excela în ea trebuie să îți placă! Altfel vei face totul de mântuială și nu vei depune eforturi pentru a evolua.

În concluzie, mi-a făcut plăcere să particip la acest eveniment și sper să mai am parte de astfel de experiențe pentru că eu cred că au un mare aport la dezvoltarea mea personală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.