Concluzie experimentală

Ieri am zis că fac un fel de experiment cu blogul. Ideea s-a dovedit fructificabilă, cu rezultate mult mai clare decât mă așteptam. Așa că am decis să mai fac asta, cel puțin cât timp voi mai avea întreaga zi liberă.

Ieri am scris cinci articole pe acest blog și două pe ITsb, iar astăzi am reușit să replic această muncă. Din nou am fost uimit de rezultate. Adică mi-am readus blogul la „performanța” de la începutul acestui an și dacă voi continua în acest ritm probabil voi și crește.

Acest experiment nu a fost făcut doar pentru a testa blogul. Ci și pe mine. Și eu m-am descurcat la fel de bine ca blogul sau, mai bine spus, am ținut pasul cu el. Știu că mai am destul de îmbunătățit până să ajung la nivelul de muncă pe care unii oameni îl pun în blogurile, afacerile și pasiunile lor. Mai este și mai mult până să ajung la nivelul celor a căror pasiune sunt afacerile cu bloguri. Dar știu că, chiar și așa mai fără chef, cum am fost în ultimele zile, sunt pe unul dintre drumurile bune! Probabil și pe unul dintre cele mai lungi… :))

#cantitatea câștigă unde lipsește calitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.