Rugămintea anului

Pe zi ce trece simt tot mai mult că mi-am găsit locul în blogosferă, că am și eu un cuvânt de spus (de fapt câteva sute în fiecare zi) și că pentru fiecare cuvânt există cel puțin un om care intră, citește și uneori comentează. E un sentiment grozav! Și mi-ați dovedit încă de ieri, din prima zi a anului, că ceea ce fac este pe un trend ascendent și că mă dezvolt, atât ca blogger, cât (sper) și ca persoană. Sute de dovezi!

Problema mea este că niciodată nu am știut cum să mă promovez suficient de bine încât gândurile mele să ajungă la toate (sau măcar la cât mai multe) persoane ce au puncte de vedere asemănătoare cu ale mele sau care, deși nu sunt de acord cu mine, să găsească util într-un fel sau altul ceea ce eu scriu aici (chiar și ca exemplu de „așa nu” 😀 ).

Așadar, rugămintea anului este să mă ajutați și voi (chiar dacă ați mai făcut-o) prin distribuirea scrierilor mele pe ce rețele sociale credeți că e cazul atunci când citiți ceva care ar putea fi util cuiva, ar putea aduce un zâmbet sau rezonează în orice alt fel cu trăirile persoanelor din jurul vostru. Pentru că pe internet nimeni nu este singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.