Să oprim fuga norocului!

Ce mai, am observat eu de când m-am trezit, de fapt când îmi beam cafeaua, că astăzi va fi o zi plină de scris pe blog, mai ales că nu voiam să mă plictisesc ca în zilele trecute! Așa că mi-am propus să mă las inspirat de absolut tot ce se întâmplă în jurul meu. Și am făcut ceva până acum! Dar ce urmează?

Vă spun tot eu, că de asta scriu și acest articol! Urmează SuperBlog, una dintre foarte puținele competiții de blogging la care mai am curaj să mă înscriu. De fapt este Spring SuperBlog 2016, că această „cursă” internaută are loc și toamna, dar și primăvara.

De ce mă înscriu? Motivele ar putea fi multe și diverse, noi sau vechi. Mai bine să nu discutăm motive. Să discutăm idei. Iar una dintre ele, pe care am început deja să o aplic atunci când am putut, este că în anumite articole de-ale mele să fac trimitere (adică cu link) către alte persoane care au scris pe aceeași temă. Desigur, alegerile vor fi subiective și nu vor fi făcute obligatoriu la fiecare articol. Chestia e că vreau să fac acest lucru și în cadrul SuperBlog-ului și mi-ar plăcea ca și ceilalți participanți să facă acest lucru. Nu pentru mine, că poate nu le place cum scriu, ci pentru acei oameni ale căror articole le apreciază și le citesc mai des.

În general nu-mi place să mă grăbesc în nimic din ceea ce fac, dar iată-mă înscris în competiția amintită mai sus încă din prima zi, deși prima probă va fi făcută publică abia pe întâi martie. Dar apoi măcar știu că până pe 11 aprilie blogul meu nu va sta degeaba, ci va fi cât se poate de activ.

Respectați colegi și contracandidați la titlul de SuperBlogger, ancorați-vă bine mâinile și capul în tastaturi că altfel vin  și iau tot!

2 thoughts on “Să oprim fuga norocului!

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Bogdan! Ne bucuram sa te regasim din nou la start.
    Iti multumim pentru participare si iti dorim mult succes 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.