Un colț de zâmbet

În viața asta presărată cu atâtea experiențe negative, uit destul de des să zâmbesc. Nu vreau să caut scuze pentru asta și nici să vă prezint vreo rețetă miraculoasă prin care să scăpați de grimase. Tot ce vreau să spun e că tocmai în momentele alea când simt că mai rău nu se poate și că tot răul a năvălit peste mine apare un lucru care mă face să zâmbesc. De data aceasta mi-a adus o picătură de zâmbet faptul că sunt blogger. Mai exact, m-am bucurat că foarte mulți oameni intră și citesc ceea ce scriu pe noul meu blog, ITsb – tehnologie și bogdan, care ieri, după doar 4 zile de existență, a depășit numărul de vizualizări cumulate într-o zi pe care acest blog a ajuns să le aibă constant abia după 6 ani! Nu îmi pare rău că nu am făcut mai devreme acel blog, pentru că viața mi-a demonstrat pe parcursul ei că fiecare lucru se întâmplă la timpul lui. De asemenea știu ce mă așteaptă de acum încolo și nu am să mă culc pe-o ureche!
Tot ce aș mai avea nevoie pentru acest nou blog sunt niște aprecieri pe pagina de facebook. Știu că am mai cerut asta într-un articol precedent, însă nu s-a înghesuit nimeni. Așa că mai afirm o dată acest lucru aici și vă îndemn s-o faceți dacă vreți să mă ajutați pentru că acest lucru îmi e foarte util!

Și ca să ne amuzăm un pic pe seama sărbătorilor care urmează, a ieșit la iveală faptul că nici dexonline nu știe exact ce înseamnă ler! Dar nici nu l-au întrebat pe Hrușcă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *