Vreau o mașină cool!

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2016 și ar trebui să fie despre mașini. De ce spun că „ar trebui”? Pentru că, deși mai știu și eu câte ceva despre domeniul auto, este foarte greu să vorbești despre asta din postura de doritor. Așa este, eu nu am mașină, însă îmi doresc foarte mult una!

În zilele când sunt realist îmi imaginez că aș fi la volanul unei Dacii Logan 2, care să nu fie echipată cu motorul cel mai puternic și care să nu aibă foarte multe dotări opționale. Pentru că eu nu vreau ca viitoarea mea mașină să fie ca toate celelalte. Acum nu aș mai putea să spun exact cum aș modifica-o, căci mi-am umplut feed-urile de Facebook, Twitter sau Pinterest cu foarte multe pagini cu mașini și văd zilnic zeci de combinații. Probabil nici viitoarea mea mașină nu va arăta la fel în fiecare an, asta, desigur, dacă mi-aș permite să o modific (atât de des).

În zilele când sunt visător la maximum nu mă mai imaginez în mașini low-end. În acele momente conduc nu neapărat cele mai scumpe modele, cum ar fi Lamborghini sau Bentley, ori Porsche, însă mă închipui la volanul unor mașini cu care nu prea aș avea ce face, având în vedere că stau la oraș, la bloc (deși îmi doresc să locuiesc la curte), cum ar fi camionetele americane. Și acest lucru se întâmplă pentru că eu nu aleg mașinile în funcție de cât de utile ar putea fi. Nu, mie, ca multor altor oameni, mi-au plăcut mașinile de când eram foarte mic și îmi doresc una doar pentru a o conduce. Probabil de asta nici nu am putut să îmi iau până acum și probabil voi face chiar tot posibilul să îmi cumpăr un autoturism atunci când voi simți o nevoie acută.

Mi-ar plăcea ca viitoarea mea mașină, pe lângă diversele dotări tehnice adăugate de mine, să aibă ceva special, numai al ei. De exemplu să miroasă a cărți noi sau, ceva mai plauzibil, a înghețată de fistic. Mă rog, dacă ar fi cumpărată la mâna a doua, ar trebui mai întâi aplicat un procedeu de curățare miros, că poate fostul proprietar vindea parfumuri de damă și eu nu aș vrea ca autoturismul meu să miroasă astfel. Apoi ar urma o încărcare freon, ca aerul condiționat al acesteia să respire fără dificultăți. După procedura de încărcare aer condiționat aș avea o mașină care mestecă gumă, însă nu una obișnuită, mentolată, ci cu aromă de pepene 😀 .

Dacă v-am atras atenția, vreau să vă spun că eu habar nu am care ar fi un preț încărcare freon, dar puteți să întrebați pe cineva de la www.freon-auto.com și veți primi de la ei orice detalii doriți să aflați.

Mașinile se găsesc în nenumărate forme, mărimi, culori, dotări (în ce ordine vreți) și mai ales prețuri. Însă cred că a avea grijă de instalația de răcire a acesteia este prețul pe care trebuie să îl plătim cu toții dacă vrem într-adevăr să avem confort la volanul mașinilor noastre (viitoare)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.