Nu e pentru cine se pregătește

Abia astăzi mi-am recuperat odihna după călătoria pe care am făcut-o luni. Însă lucrurile au revenit la normal, adică la starea de nervi, mult mai repede decât speram, adică imediat ce m-am întors. Acest lucru s-a adăugat la unul care m-a deranjat cu câteva zile înainte.

Este vorba de faptul că speram ca, la această aniversare, familia mea să își dea seama de pasiunea mea pentru tehnologie (nu că nu ar fi avut destul timp până acum) și să facă toți o chetă ca să mă ajute să îmi schimb telefonul, care, pe lângă ce am scris aici, nu mă mai ajută să mă înțeleg cu interlocutorul într-o convorbire și nici nu mai sună dimineața, indiferent dacă setez alarma pe aplicația default sau pe una dintre cele pe care le-am instalat ulterior. Pe parcursul weekend-ului chiar văzusem niște oferte bune la resigilate, dintre care un Moto G mai vechi încă are un preț bun și se potrivește plăcerii mele de a instala versiuni modificate de Android pe telefoane.

Trebuie să recunosc, sunt o mulțime de alte lucruri de care aș avea nevoie înainte să îmi schimb smartphone-ul, dar vorba ‘ceea „Omul nu își cumpără lucrul de care are nevoie, ci pe cel pe care și-l dorește”, iar când vine vorba de tehnologie sau de alte lucruri pe care mi-aș dori să le fac, aș pune mai jos pe listă chestiile poate mai importante.

Oricum, ideea este că nu am primit absolut nimic. Și nici nu m-ar fi deranjat acest lucru dacă aș fi avut un serviciu sau o altă sursă de venit (cum ar fi blogurile) din care aș fi putut să îmi satisfac singur toate dorințele!

🙁

3 thoughts on “Nu e pentru cine se pregătește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.