Un advertorial pentru un laptop

M-am gândit mult dacă să scriu acest articol sau nu, dar am decis că trebuie să o fac ca să fiu sincer cu voi, dar și cu mine. Este vorba despre (deja pot să-i spun fostul) laptop-ul meu, care, deși dădea semne că e pe moarte de când l-am luat, acum a început să-și dea duhul. Totul a început cu asta și s-a terminat tragic. Cu alte cuvinte, îl pot porni doar în safe mode, după repetate încercări, ceea ce pentru scris pe blog pare suficient, însă nu este o soluție pe termen lung.

Continuând pe linia sincerității și voi știți deja, acest blog nu are foarte mult trafic. Ba chiar a scăzut ușor după prima săptămână a acestui an, poate și din cauza update-ului făcut de Google. Însă este singurul lucru pe care îl pot valorifica pentru a îmi împlini visurile, căci prin el mă valorific de fapt pe mine. Nu este nici pe departe suficient, însă este singura și, din acest motiv, cea mai bună unealtă pe care o am la dispoziție.

De ce am scris toate cele de mai sus? M-am gândit că poate există cineva acolo care vrea și poate să mă ajute cumva. Nu pe degeaba. Eu vin cu următoarea propunere: în schimbul unui laptop nou voi scrie pentru tine un anumit număr de advertoriale. Detaliile le stabilim pe e-mail tstefanbogdan@gmail.com, însă aș vrea să îmi spui mai întâi dacă ești de acord, având în vedere ce am spus în al doilea paragraf.

În loc de încheiere, aștept cu cea mai mare nerăbdare răspunsul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *