Urăsc bloggerii! (nu pe toți, totuși) :D

M-am săturat de tot ce văd în jur! Orice obiect „depistat”, orice cuvânt auzit sau citit mă face să urăsc. Nu ceva sau pe cineva anume. Doar să am sentimetul acela. Sau poate că de fapt îmi urăsc viața. Pentru că mulți oameni mă văd greșit sau total diferit de cum mă simt eu. Și eu nu mă simt bine deloc. Chestiile astea sunt direct proporționale: cu cât sunt perceput altfel decât mă simt, cu atât mă simt mai rău!

Și blogul amplifică această stare, în loc să o simplifice!

Cred că mai sunt încă multe mituri de demontat cu privire la cei care scriu pe internet și am de gând să fiu eu acela care le dezvăluie! Nu ar mai trebui să mi se pară ciudat că în 2016 încă se vorbește dacă să folosim sau nu diacritice când scriem sau dacă topurile de bloggeri au vreo relevanță sau nu. Ăsta e nivelul! Așa a fost de prima dată când am ridicat ochii de pe textele mele literare de aici și am intrat pe articolele altora care tratau subiectul blogging!

Nimic nu s-a schimbat în blogosferă! Oamenii sunt aceiași, mentalitățile sunt aceleași.

Îmi pare rău că articolul ăsta nu va supăra pe nimeni! Pentru că e scris pentru cei care nu mă citesc și citit de cei cu care nu am nimic. Dar l-am pus și eu aici, să fie scris, că prea m-au enervat astăzi anumite persoane care, înainte de a fi bloggeri, uită să fie oameni.

P.S. Am făcut curat în blogroll un pic mai devreme decât planificasem. Asta nu are decât o foarte mică legătură cu ce am scris mai sus; i-am scos pe toți pe care nu îi citeam zilnic și… am rămas cu unul. Unul și bun!

P.P.S. Un pic mai târziu vreau să vă vorbesc despre rezultatele „experimentului” de ieri și despre ce este de făcut în continuare. Sper să nu uit sau să intervină altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *