Am puterea să mă enervez din nou

Acum vorbește invidia din mine. Cum am reușit să mă enervez? A apărut o nouă campanie de promovare a Vodafone, susținută de acest spot publicitar. Care-i motto-ul acestei campanii? Să reușești pe drumul tău, în special singur, dar folosind tehnologia lor. Despre ultima parte nu am niciun comentariu negativ, căci de multe ori blogul (drumul meu) a fost salvat de promoțiile la care primeai internet sau de bonusurile oferite cu diverse ocazii (că tot veni vorba, în weekend-ul următor, 13-14 februarie, aveți internet gratuit de la ei 😉 ).

Ceea ce mă deranjează e faptul că se tot promovează ideile astea că cineva ar putea reuși pe cont propriu să facă ceva. Eu cred că este imposibil și am văzut asta la mine, la prieteni și la diverse alte persoane. Oricât te-ai umfla tu în pene că ai făcut singur, fără un mic ajutor de la părinți, de la prieteni sau de la altcineva nu ajungi prea departe. Nu vreau să tai aripile nimănui, ba chiar vreau să întăresc ideea de perseverență, pentru că niciun ajutor nu va veni dacă stai, ci doar dacă se vede că faci deja ceva.

Din păcate au trecut deja o grămadă de ani amari peste unii dintre noi și ne-am perfecționat speranța doar ca să avem ce face, în timp ce facem și lucrurile care vrem ca într-un final (dar, de fapt, va fi un început) să se întâmple și în viața noastră, cum suntem din prea multe direcții amăgiți că se întâmplă la alții, deși nu este spus tot adevărul.

Cu păreri de rău!

One thought on “Am puterea să mă enervez din nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.